Pages - Menu

8 mai 2013

Cum sa ne pregatim de primavara


Ca tot a venit sezonul cald cand in sfarsit aruncam blugii in capatul dulapului si suntem gata sa scoatem rochitele la vedere,m-am gandit sa vorbim putin despre lucrurile cele mai esentiale care ne ajuta sa ne pregatim de primavara.




Eu ma pregatesc asa ...

1. Epilarea !
Am mai vorbit despre acest subiect aici. Stiu ca este un lucru pe care trebuie sa-l facem in orice anotimp,nu numai primavara si vara dar m-am gandit sa mai vorbim putin pe aceasta tema.
Eu nu suport epilatorul,ma doare ingrozitor,asa ca prefer benzile de ceara sau ceara tip crema,iar in cazuri extreme si de urgenta de timp folosesc minunatul bic.
Sa nu va fie frica sa va epilati pe maini cu gandul ca o s va creasca parul mai lung si mai negru,va asigur eu ca nu se va intampla asta :)).Daca va epilati regulat,nu veti avea probleme cu asta. Parerea mea este ca e foarte urat sa vedeti o fata cu padurea pe maini,dar bineinteles ca acum depinde de gusturi,nu vreau sa jignesc pe nimeni .



2. Exfolierea !
Daca va exfoliati tenul macar odata pe saptamana,de ce nu ati face acelasi lucru si pe corp? Exfolierea duce la o piele fina si sanatoasa scapand de celulele moarte. Eu ori apelez la clasicul scrub homemade din malai si bicarbonat despre care am scris aici,ori la un alt scrub facut tot de mine din zahar brun si ulei de masline. Sunt alegerile perfecte daca nu detineti o perie pentru asa ceva,ori puteti apela la scrub-urile pe care le gasiti in magazine.



3.Hidratarea!
Stiu ca pe toate ne tenteaza diversele mirosuri ale lotiunilor sau unturilor de corp pe care le gasim in magazine si ne cumparam ca niste nebune si intr-un final ajung sa stea intr-un capat de dulap fara sa le folosim din cauza lenei sau a lipsei de timp,dar chiar este necesara. Eu prefer sa folosesc unturile de corp de la THAI SPA pentru ca hidrateaza si nu ramane pielea uleioasa,intra foarte repede in piele si ador mirosurile lor.



4. Mastile de fata !
Ador sa am grija de tenul meu pentru ca ma preocupa aspectul meu si incerc sa il mentin cat mai sanatos ca sa nu am probleme cu el. Eu obisnuiesc sa imi mai prepar macar odata pe saptamana o masca din pudra de argila de la AslaVital,miere si suc de lamaie,sau cu orice altceva am eu chef sa o combin.



5. Parfum !
Aici nu pot vorbi decat despre parfumurile cu note florale pentru ca asta descrie cel mai bine primavara. Aici este la alegerea voastra ce va place sa folositi,eu personal ador parfumul de la Nina Ricci si ma face sa ma simt speciala de fiecare data cand il folosesc.Totusi imi pare rau ca aproape se termina .



6. Oje colorate !
Orice oja in culori vii si vesele este perfecta pentru primavara. Eventual puteti sa va jucati cu ceva modelase dragute pe ele,lasati imaginatia sa vorbeasca pentru voi.



7. Crema cu SPF !
Stiu ca ne este lene uneori sa ne aplicam o crema cu protectie solara dar chiar este mai mult decat importanta pentru primavara-vara,si nu numai ! Folositi o crema cu SPF 30+ .



8. Lichide,fructe si legume !
Presupun ca peste tot auzim "Consumati minim 2 L de apa pe zi" si deja suntem plictisite de aceasta fraza,dar nu vrem sa fim deshidratate nu? Frumusetea vine din interior asa ca obisnuiti-va sa consumati cat mai multe fructe,legume si lichide zilnic.



9. Garderoba !
Apucati-va sa faceti curat in garderoba voastra. Aruncati toate hainele groase si inchise la culoare in fundul dulapului vostru si lasati culorile vii si hainele subtiri de primavara sa predomine. Ghetele,cizmele si bocancii vor fii doar o amintire,balerinii tenesii si pantofii trebuie sa fie primii care sa ne sara in ochi . Am scris aici noile trenduri in materie de moda.



10. Zambiti !
Fiti iubite,fericite,zambiti,bucurati-va ca sunteti sanatoase si nu in ultimul rand ca sunteti femei !



Va pup !

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca a mers si ca ti-a placut faza cu balsamul de par :D . Heh.. in timpul liber putem oricand sa scapam de hainele acelea si sa punem ceva viu colorat pe noi,nu ?:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...